Genius testing

Next month is my birthday month.  I am so exited.

In Math yesterday, we did this thing called brain benders, and in that, we did “genius testing”, and that was really awesome.  Here are the questions:

  1.  How many birth days do the average persons have?

Ans: 1.

2.  A plane crashed on the boarder of New Mexico and Texas, so where do they burry the survivors?

Ans: They survived!

3. There are three apples, you take two away, how many apples do you have?

Ans:  Two.

4.A butcher is five foot ten, so what dose he weigh?

Ans: Meat.

5.  An electric train goes south at 71 miles per hour and the wind blows 31 miles north per hour, so which way will the smoke blow?

Ans:  There  is no smoke!

6.  Do they have a Fourth of July in England?

Ans: Yes,  they just don’t celebrate it.

7. Some months have 30 days. How many have 28?

Ans: All of them.

8.  How many stones did it take to finis the Great Wall of China?

Ans: One.

9.  A farmer has 17 sheep, and all but nine die. How many survived?

Ans:  Nine.

10.How much dirt is in a 6 by 6 by 6 hole?

Ans:  None.

 

Thanks!

1 Comment on Genius testing

  1. 28kaylac
    January 24, 2020 at 2:25 pm (2 years ago)

    Good job I like it

    Reply

Leave a Reply